Klaar voor de start? Autosalon 2017

Posted by denise.vanbreemen in Algemeen, Tips voor publishers , January 13th, 2017

Banner-Autosalon-pour-PEB-a95e8d5e04Morgen start de 95ste editie van het Autosalon in Brussel. Over de jaren groeide het Autosalon uit tot een traditie. Tijdens het Autosalon presenteren automerken hun nieuwste modellen. Daarnaast kunnen consumenten genieten van Salonkortingen. Met 560.000 bezoekers vorig jaar is dit een van de drukst bezochte evenementen binnen de autobranche. Read the rest of this entry »

Affiliate Window neemt ShareASale over om positie VS te versterken

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Over zanox, zanox nieuws , January 11th, 2017

shareasalelogo_175694_o

 

Wereldwijd affiliate marketing netwerk Affiliate Window, onderdeel van de zanox Group en dochtermaatschappij van Europa’s grootste digitale publishers, Axel Springer, heeft het in de Verenigde Staten gevestigd netwerk ShareASale, overgenomen.

Read the rest of this entry »

Autosalon: Get ready for 2017

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Events, Nieuws & tips voor adverteerders, Tips voor publishers , December 28th, 2016

Banner-Autosalon-pour-PEB-a95e8d5e04

Het eerste kwartaal van het jaar is steeds meer een succesvolle periode voor content en e-mail publishers, actief in de financiële branche. Het Autosalon 2017 dat plaatsvindt van 14 t/m 22 januari a.s. geeft het startsein voor een stijgende conversie. Het Autosalon is het grootste offline auto evenement van België. Read the rest of this entry »

51% groei in shopping tijdens Black Friday 2016

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Markttrends , December 7th, 2016

BF miniinfographic

In 2015 beleefde de zanox Groep een fenomenale groei binnen het gehele netwerk, en in het bijzonder in de Britse, de Scandinavische en Braziliaanse markten. Dit jaar wilden we je bij de hand nemen door de ontwikkelingen van de dag.

Met meer dan 4.300 grootste eCommerce adverteerders (uit Europa, de VS en Brazilië), zoals Zalando, La Redoute, HP en Look Fantastic, konden we live data-inzichten delen gedurende Black Friday via onze geanimeerde data website: www.zanoxblackfriday.com. Read the rest of this entry »

Saleduck eindigt hoog in de Nederlandse Deloitte Fast50 en FD Gazellen ranking

Posted by iris.richter in Over zanox , November 30th, 2016

gazelle

Publisher Saleduck is vorige maand hoog geëindigd in de Nederlandse Deloitte Fast50 en FD Gazellen ranking en daar wilden we de publisher natuurlijk van harte mee feliciteren. We spraken met Domingo Karsten en vroegen hem om ons eens een kijkje in de keuken van Saleduck te geven. Read the rest of this entry »

zanox lanceert live-data website voor Black Friday: realtime analyses van 4.300 eCommerce websites

Posted by iris.richter in Over zanox , November 24th, 2016

BF

Met minder dan een dag te gaan tot Black Friday 2016 heeft affiliate marketingnetwerk zanox een live-data website gelanceerd dat alle eCommerce activiteiten van die dag realtime in beeld zal brengen. Read the rest of this entry »

5 Affiliate Marketing Voorspellingen voor Black Friday 2016

Posted by iris.richter in Over zanox , November 23rd, 2016

zx-blogpost-image-blackfriday-540x280-nl

Black Friday, de dag na Thanksgiving, begon als een traditioneel Amerikaans evenement, maar is geëxplodeerd tot een wereldwijd online shopping fenomeen. Black Friday vorig jaar zagen we in het zanox netwerk een jaar-op-jaar omzetgroei van 55%. Het was de eerste Black Friday waar de zanox Group een omzet van €100 miljoen realiseerde! Read the rest of this entry »

Nieuwe seizoensgebonden kans – Singles Day

Posted by denise.vanbreemen in Nieuws & tips voor adverteerders, Tips voor publishers , October 31st, 2016

ZX_publishertips_01

Heeft u ooit eerder van Singles Day gehoord? Het is de tegenhanger van Valentijnsdag, ontstaan in China als een dag voor alle singles en wordt gevierd op 11 november, waarbij de ‘eentjes’ in de datum singles moeten uitbeelden. Vanuit het oogpunt van de consument wordt deze dag gepromoot als een moment waarbij men zichzelf mag trakteren en de items op de ‘wish list’ mag aanschaffen.

In 2009 besloot e-commerce giant Alibaba om in te spelen op deze dag door middel van een grote marketing campagne: “Double 11” deals. Vorig jaar heeft Singles Day een record aantal sales van $14.3 biljoen gegenereerd in maar 24 uur, het versloeg Black Friday en het werd de grootste online shopping dag van het jaar. Alibaba mag dus ook de credits op zich nemen voor het veranderen van een nationale viering van het single zijn in een wereldwijd shopping event dat steeds groter wordt.Singles'_day_illustration

Niet alleen China neemt deel in dit shopping spektakel. Volgens analyses van Affiliate Window, onderdeel van de zanox Group, was er een aanzienlijke YoY groei te zien voor de UK markt, waarbij sales, sales waarde en commissie op 11 november werden vergeleken met voorgaande jaren. De algemene conclusie was dat Singles Day steeds aantrekkelijker wordt voor UK adverteerders, vooral voor diegene die naar China verzenden. En door de toenemende populariteit zou het een vaste plek kunnen krijgen de UK retail kalender.

Hetzelfde geldt voor de US markt, waarbij er in gezien werd dat dit ook erg belangrijk is voor Chinezen wonend in Amerika. Superdry speelde hier slim op in door met een geselecteerde publisher via Affiliate Window, een exclusieve kortingscode aan te bieden. Met als resultaat: 689% groei in sales en 39% groei in de gemiddelde order waarde.

Read the rest of this entry »

De zanox Berlin Valley Experience 2016

Posted by denise.vanbreemen in Events , October 27th, 2016

Group photo

Afgelopen donderdag 20 oktober verwelkomde zanox de winnende publishers van de summer rally en verzorgde ze een onvergetelijke dag met de highlights van Berlijnse tech scene. Een diverse groep van publishers deden mee, van publishers van grote bedrijven tot eenmanszaakjes, met verschillende businessmodellen en afkomstig van over de hele wereld zoals Nederland, Brazilië, Italië en Stockholm. Read the rest of this entry »

Tips & Tricks – 10 do’s voor adverteerders programma’s

Posted by denise.vanbreemen in Weekly Tips , September 30th, 2016

ZX_publishertips_01

Onze Head of Publisher Sales and Services Dach Denis Waurick gaf tijdens dmexco een worklab die druk bezocht werd. Met het onderwerp ’10 Don’ts for Advertiser Programmes’ was het doel om adverteerders die nieuw zijn binnen affiliate marketing te voorzien van een checklist om succesvol te starten. Omdat deze sessie zo populair was hebben we Denis gevraagd zijn 10 Do’s voor adverteerders programma’s met ons te delen. Read the rest of this entry »