5 vragen aan Wanja Allessie – door Affiliateblogger.nl

Posted by denise.vanbreemen in Algemeen , February 7th, 2017

Onlangs stelde Affiliateblogger.nl 5 vragen aan onze commercieel directeur, lees hieronder het interview:

WanjaWanja Allessie is commercieel directeur bij zanox en sinds 2014 actief binnen affiliate marketing. In een notendop is Wanja verantwoordelijk voor de commerciële strategie die een bijdrage levert aan de groei van zanox in de Benelux. Tijdens ‘5 vragen aan…’ stel ik Wanja vragen over zanox en haar visie op affiliate marketing.

1. Zanox is veelvoudig award winnaar, iets om enorm trots op te zijn! Wat merk je dat dit doet met zanox als affiliate netwerk? En hoeveel invloed heeft dit op de adverteerders en publishers die bij zanox zijn aangesloten?

Allereerst maakt het ons inderdaad enorm trots en dankbaar. Trots dat wij door publishers gekozen zijn als het beste netwerk om mee samen te werken. Een mooier compliment kun je eigenlijk niet krijgen als bedrijf! Het bevestigt ons in de keuzes die we de afgelopen jaren hebben gemaakt; onze focus op excellente service, hoogwaardige kwaliteit, transparantie, innovatie en compliancy is er duidelijk een waar de publishers achter staan. En de gewonnen award geeft ons absoluut meer energie om hier nog meer stappen in te zetten! Read the rest of this entry »

zanox Autosalon Rally – op weg naar succes

Posted by denise.vanbreemen in Algemeen, Tips voor publishers , January 27th, 2017

Autosalon newsletter 600x200

Hoe kunt u verder groeien, het maximale uit het Autosalon halen en onze rally winnen? We geven u graag wat tips, zodat u deze punten kan behalen! Wellicht dat bepaalde informatie u al bekend in de oren klinkt, probeer daarom juist op de punten te focussen die nog niet optimaal zijn. Read the rest of this entry »

Plan uw marketing activiteiten voor 2017 met onze Seasonal Calendar

Posted by denise.vanbreemen in Nieuws & tips voor adverteerders, Over zanox, Tips voor publishers , January 19th, 2017

zx-seasonal-calendar-2017-BE_NLEr is geen betere manier om aan de slag te gaan dan te beginnen met een planning. Daarom hebben we onze Seasonal Marketing Kalender 2017 voor u gecreëerd, voor elk van onze lokale markten. In de kalenders vindt u alle belangrijke evenementen en seasonal promoties die gedurende het jaar plaats zullen vinden.

Download uw lokale kalender hier:

Duitsland – Web Version, Print Version
Frankrijk- Web Version, Print Version
Nederland- Web Version, Print Version
België FR - Web Version, Print Version
België NL – Web Version, Print Version
Brazilië - Web Version, Print Version
Spanje – Web Version, Print Version
Italië - Web Version, Print Version
Polen - Web Version, Print Version
Scandinavië- Web Version, Print Version
UK

De kalender bevat het volgende:

zanox Events
We organiseren een aantal keer per jaar evenementen zoals de Expert Days, met als doel om adverteerders en publishers samen te brengen en te voorzien van waardevolle inzichten en hen de mogelijkheid tot netwerken te bieden. Neem contact op met uw accountmanager als u meer informatie wenst te ontvangen.
Industry Events
Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in een bepaalde industrie en het zanox team ontmoeten? We zijn bij meerdere externe digital marketing events aanwezig zoals dmexco (Keulen) en een aantal Emerce events.
Seasonal Promoties
De belangrijkste seasonal promotie periodes zijn toegevoegd aan de kalender, zodat zowel adverteerders als publishers hier inzicht in hebben en daarop hun marketing activiteiten kunnen afstemmen. Enkele voorbeelden hiervan zijn; Valentijnsdag, Lentekriebels, Halloween en Black Friday / Cyber Monday.

We hopen dat onze kalenders te pas komen. Mochten er vragen zijn, dan horen we dat graag!

Klaar voor de start? Autosalon 2017

Posted by denise.vanbreemen in Algemeen, Tips voor publishers , January 13th, 2017

Banner-Autosalon-pour-PEB-a95e8d5e04Morgen start de 95ste editie van het Autosalon in Brussel. Over de jaren groeide het Autosalon uit tot een traditie. Tijdens het Autosalon presenteren automerken hun nieuwste modellen. Daarnaast kunnen consumenten genieten van Salonkortingen. Met 560.000 bezoekers vorig jaar is dit een van de drukst bezochte evenementen binnen de autobranche. Read the rest of this entry »

Affiliate Window neemt ShareASale over om positie VS te versterken

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Over zanox, zanox nieuws , January 11th, 2017

shareasalelogo_175694_o

 

Wereldwijd affiliate marketing netwerk Affiliate Window, onderdeel van de zanox Group en dochtermaatschappij van Europa’s grootste digitale publishers, Axel Springer, heeft het in de Verenigde Staten gevestigd netwerk ShareASale, overgenomen.

Read the rest of this entry »

Autosalon: Get ready for 2017

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Events, Nieuws & tips voor adverteerders, Tips voor publishers , December 28th, 2016

Banner-Autosalon-pour-PEB-a95e8d5e04

Het eerste kwartaal van het jaar is steeds meer een succesvolle periode voor content en e-mail publishers, actief in de financiële branche. Het Autosalon 2017 dat plaatsvindt van 14 t/m 22 januari a.s. geeft het startsein voor een stijgende conversie. Het Autosalon is het grootste offline auto evenement van België. Read the rest of this entry »

51% groei in shopping tijdens Black Friday 2016

Posted by laurens.aalbers in Algemeen, Markttrends , December 7th, 2016

BF miniinfographic

In 2015 beleefde de zanox Groep een fenomenale groei binnen het gehele netwerk, en in het bijzonder in de Britse, de Scandinavische en Braziliaanse markten. Dit jaar wilden we je bij de hand nemen door de ontwikkelingen van de dag.

Met meer dan 4.300 grootste eCommerce adverteerders (uit Europa, de VS en Brazilië), zoals Zalando, La Redoute, HP en Look Fantastic, konden we live data-inzichten delen gedurende Black Friday via onze geanimeerde data website: www.zanoxblackfriday.com. Read the rest of this entry »

Saleduck eindigt hoog in de Nederlandse Deloitte Fast50 en FD Gazellen ranking

Posted by iris.richter in Over zanox , November 30th, 2016

gazelle

Publisher Saleduck is vorige maand hoog geëindigd in de Nederlandse Deloitte Fast50 en FD Gazellen ranking en daar wilden we de publisher natuurlijk van harte mee feliciteren. We spraken met Domingo Karsten en vroegen hem om ons eens een kijkje in de keuken van Saleduck te geven. Read the rest of this entry »

zanox lanceert live-data website voor Black Friday: realtime analyses van 4.300 eCommerce websites

Posted by iris.richter in Over zanox , November 24th, 2016

BF

Met minder dan een dag te gaan tot Black Friday 2016 heeft affiliate marketingnetwerk zanox een live-data website gelanceerd dat alle eCommerce activiteiten van die dag realtime in beeld zal brengen. Read the rest of this entry »

5 Affiliate Marketing Voorspellingen voor Black Friday 2016

Posted by iris.richter in Over zanox , November 23rd, 2016

zx-blogpost-image-blackfriday-540x280-nl

Black Friday, de dag na Thanksgiving, begon als een traditioneel Amerikaans evenement, maar is geëxplodeerd tot een wereldwijd online shopping fenomeen. Black Friday vorig jaar zagen we in het zanox netwerk een jaar-op-jaar omzetgroei van 55%. Het was de eerste Black Friday waar de zanox Group een omzet van €100 miljoen realiseerde! Read the rest of this entry »