Seasonal Calendar 2017

Posted by filip.langewolf in News , January 19th, 2017

seasonal-calendar-blog-540x180-nordics

Det bästa sättet att ta sig fram på är genom planering – därför har vi tagit fram vår Seasonal Marketing Calendar 2017 . I kalendern hittar du alla våra event och viktiga hållpunkter för det kommande året.

Ladda ner kalender här:
Webb, Print

Read the rest of this entry »

zanox teamar upp med Ellos!

Posted by filip.langewolf in Företagsnyheter, News , January 18th, 2017

zanox_ellos_banner (11)

 

Nordens ledande e-handelsgrupp Ellos lägger en ny strategi för att arbeta närmare publicister i Norden. Nu lanseras fyra affiliateprogram i Sverige, Norge, Danmark och Finland exklusivt med prisbelönta affiliatenätverket zanox.

Read the rest of this entry »

Affiliate Window förvärvar ShareASale!

Posted by filip.langewolf in News , January 11th, 2017

shareasalelogo_175694_o

Globala affiliate marketing-nätverket Affiliate Window, en del av zanox Group och ett dotterbolag till Europas ledande digitala utgivare, Axel Springer, har förvärvat USA-nätverket ShareASale.
Read the rest of this entry »

51% ökning av försäljningsintäkter under Black Friday

Posted by filip.langewolf in News , December 8th, 2016

BF miniinfographic
2015 fick vi i zanox Group möjlighet att uppleva en helt fantastisk tillväxt i allmänhet och i synnerhet hos oss i Norden, Storbritannien och Brasilien. Därför såg vi i år fram emot att tillsammans med 4300 av Europas, USA:s och Brasiliens största e-handelsaktörer som Zalando, La Redoute, HP och Look Fantastic rapportera data och insikter i realtid via sajten: www.zanoxblackfriday.com.

Read the rest of this entry »

zanox Movember

Posted by filip.langewolf in News , November 30th, 2016

Du har säkert inte gått miste om det ökade antalet mustascher i din omgivning under november månad. Även på zanox Skandinaviska kontor utmanar män varandra i denna ädla odlingskonst – en enkel och rolig aktivitet men för ett syfte av betydligt större vikt och allvar. Ett brödraskap av mustacheprydda Mo Bros och Mo Sistas har under zanox fana gjort insatser för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. Här kan du se resultatet!

Read the rest of this entry »

Följ vår direktrapportering av Black Friday

Posted by filip.langewolf in Marknadsinsikter, News , November 23rd, 2016

zx-blogpost-image-blackfriday-540x280-2-en
Med bara två dagar kvar till Black Friday 2016 har nedräkningen börjat på riktigt. I år är vi glada att kunna presentera vår live-data visualisation website där vi kommer att direktrapportera från Black Friday och dela med oss av insikter från marknaderna i Europa, USA och Brasilien.
Read the rest of this entry »

Oktober round-up

Posted by filip.langewolf in Event, News , November 2nd, 2016

Det är som vanligt högt tempo och massor av kul som händer på zanox kontor. I oktober hann vi bland annat med att besöka Köpenhamn där vi var sponsorer till Etail Nordic. Ett lyckat event med många nya möten och bekantskaper som vi hoppas kunna samarbeta med i framtiden. Vi närmar oss också en period med många säsongsbetonade e-handelshögtider – därför passade vi på att anordna ett Black Friday Mingle på kontoret i Stockholm.

Read the rest of this entry »

zanox Hero – Joen Rude Falsner, Stayclassy.dk

Posted by filip.langewolf in News , October 31st, 2016

zanox-heroes

Denna månad har vi haft nöjet att intervjua grundaren tillika ägaren av Stayclassy.dk, Joen Rude Falsner. Här nedanför berättar han om hur han tog steget att satsa heltid på sin blogg och riskerna som det innebar. Han delar även med sig av utmaningarna med att helt förlita sig på sin blogg och den verksamhet som han bedriver samt farhågorna med att emellanåt gå flera dagar utan att få betalt. Du får också möjlighet att dra nytta av hans tips om evigt gröna djuplänkar. Trevlig läsning!

Read the rest of this entry »

10 ‘Dos’ för Annonsörsprogram

Posted by filip.langewolf in veckotips , October 21st, 2016

ZX_publishertips_01
Under dmexco anordnade vår Head of Publisher Sales and Services DACH Denis Waurick sin efterlängtade workshop ’10 Don’ts for Advertiser Programmes’. Den syftade till att utrusta annonsörer utan tidigare affiliateerfarenhet med en checklista för att hjälpa dem lyckas med sin affiliateverksamhet.

Eftersom den visade sig vara så pass populär, frågade vi Denis om han kunde tänka sig dela med sig av sina ’10 Dos for Advertiser Programmes’:
DenisWauricksmall
Read the rest of this entry »

Mobiloptimering med Rabble – 5 handfasta tips

Posted by filip.langewolf in News , October 14th, 2016

rabble41. Tänk på formatet

A och O när det gäller mobilen är såklart att anpassa ditt budskap efter enhetens förutsättningar. En mobilskärm är oftast cirka 3 till 7 cm i bredd och konsumenten är ofta på språng när mobilen används. Det är viktigt att anpassa ditt content efter de förutsättningar som finns, och därmed korta ner copy samt använda bilder som är tydliga i mobilen. Om du inte gör det så kan ditt content bli svårt att läsa och uppfattas som plottrigt. Tänk också på att hålla dig kort i textmängd när det gäller kommunikation i mobilen. Det bästa tipset är att utgå ifrån dig själv: hur mycket hade du själv orkat läsa i mobilen? Ofta räcker det med ett par rader för att fånga konsumentens intresse, speciellt om du redan har ett välkänt och etablerat varumärke.

Read the rest of this entry »