Recap och video – zanox Expert Day Fashion & Retail 2016

Posted by filip.langewolf in News , September 19th, 2016

blogg

Torsdag den 1 september samlades över 150 mode- och retailproffs från hela Norden och länder som Tyskland, Frankrike, Nederländerna och många fler för en dag fullspäckad med branschinsikter, inspirerande talare och nätverkande under zanox Expert Day Retail & Fashion. På eventet, som anordnades i hjärtat av Stockholm, på härliga Operaterrassen, närvarade publicister som Fashiola, Adviral och Ad4mat samt advertisers som Asos, Happy Socks, Myprotein och Greatdays.

Dagen startade med ett välkomnande från Country Manager Tim Lomborg som också passade på att presentera intressant fakta från vår Modebarometer. Visste du exempelvis att varje transaktion snittar 2,8 varor? Eller att flest kunder konverteras mellan 20.00 – 22.00 måndag – tisdag? Därefter tog vår keynote-talare – Moon-Suck Song över och pratade om “Virtual and Augmented Reality” inom e-handel. Ett superintressant ämne och ett grymt keynote som lade ribban för resten av eftermiddagens talare.

På Agendan fanns även zanox Global Project Manager Florian Wallner som delade med sig av insikter om kundresan och zanox nya verktyg valueXchange. Efter lite kaffe och fika var det sedermera dags för tre ‘hiss-presentationer’ framförda av våra publicistsponsorer och ‘Performance Marketing for Content Publishers’ där bland annat Zalando och Ad4mat delade med sig av kunskap. Därefter riggades det upp för en het paneldiskussion på scen där zanox Senior Business Development and Client Strategy Manager Benjamin Mullen agerade moderator.

Efter en lyckad dag fylld med kunskapsutbyte, nya och stärkta relationer och nätverkande rundades dagen av med massor av goda kanapéer, olika wraps, bubbel och gratis dryck. Stort tack till alla närvarande som hjälpte till att göra eventet lyckat och till våra sponsorer: Asos, Happy Socks, Myprotein, Greatdays, Fashiola, Ad4mat, Adviral.

Kolla in vår video från dagen här:

Leave a Reply