Publishers profiteren van de zanox marketplace

Posted by Team Nederland in Over zanox , December 13th, 2011

Na vele maanden van ontwikkelen en testen is het zover: ons verbeterde en vernieuwde platform, de zanox marketplace, is live en voor alle adverteerders en publishers in ons netwerk beschikbaar! Veel adverteerders en publishers maken al gebruik van de marketplace, want het vernieuwende concept met de nadruk op transparantie, communicatie en samenwerking biedt veel voordelen!

Meer sales met de marketplace
Bij de ontwikkeling van de marketplace hebben we ons laten inspireren door social media als facebook en LinkedIn. Vanuit die insteek willen we de communicatie tussen publishers en adverteerders stimuleren. Wij geloven dat meer en een open communicatie en interactie tussen publishers en adverteerders zal leiden tot meer business voor alle partijen!

Meer transparantie voor publishers

De marketplace biedt een uitgebreid overzicht van de performance KPI’s van een affiliate programma, zoals conversieratio, keuringstermijn, afkeurratio, gemiddelde termijn van uitbetaling en de zanox AdRank. Hier zie je meteen welke programma’s over welke voorwaarden beschikken: zo kun je snel en overwogen een beslissing nemen of je een bepaalde adverteerder wilt promoten en de eCPC op je sites verhogen!
Meer duidelijkheid bij keuringsbeleid
In de marketplace is er nu de uitgebreide mogelijkheid voor adverteerders om hun keuringsbeleid op te geven. Bovendien verzoeken wij adverteerders, bij eventuele afkeur van sales, op te geven wat de redenen hiervan zijn. Doordat adverteerders hun keuringsbeleid in de marketplace verantwoorden, krijgen publishers meer duidelijkheid en weten ze beter waar ze aan toe zijn.

Presenteer je sites en business
Op een eigen publisherpagina binnen de marketplace kun je je sites en business uitgebreid presenteren aan adverteerders. Andersom doen adverteerders dit ook met een uitgewerkt profiel. Jouw publisher-profiel wordt weergegeven in de publisher directory, waar adverteerders direct contact met je kunnen opnemen en je kunnen uitnodigen voor hun programma.

Altijd up-to-date
In de marketplace heb je, net zoals in de meeste social media, een nieuwsstroom die alle relevante gebeurtenissen direct voor je weergeeft. Je ziet in één oogopslag bijvoorbeeld wat het laatste campagnenieuws is, aanpassingen van commissiemodellen zijn en of je een uitnodiging hebt ontvangen voor een programma.

Verdergaande ontwikkeling
Natuurlijk zijn we nog druk bezig met de verdere ontwikkeling en verbetering van marketplace. Het kan zijn dat sommige functies niet direct vloeiend werken, maar we werken hard aan het optimaliseren van ons nieuwe platform. Alle feedback is dan ook zeer welkom! Je kunt vragen en feedback mailen naar service.nl@zanox.com.

Veel succes met de zanox marketplace!

Tags: , ,

One Response to “Publishers profiteren van de zanox marketplace”

  1. | M4N Blog Says:

    [...] van zanox. Voor alle affiliates die zich afvragen “what’s in it for me?”, lees de zanox blogpost, word wijzer en weet wat de voordelen voor jou precies [...]

Leave a Reply